Kurssit

TEKNIIKKAKURSSIT

Octopus Lohja järjestää lapsille ja nuorille eri tasoisia  tekniikkakursseja. Lisäksi aikuisille on oma kurssinsa. Tekniikkakurssien kesto on kahdeksan (8) kertaa tai koko kauden kestävänä tekniikkaryhmä -ja harjoittelupaikkana Lohjan Neidonkeidas. 

LASTEN KURSSIT

TEKNIIKKATAITURIT

UUTTA! Lasten uusi toivottu kerran viikossa harjoitteleva harrasteryhmä, Tekniikkataiturit, harjoittelee tiistaisin klo 16.15-17.15. 

Ryhmä on tarkoitettu alakouluikäisille lapsille, jotka haluavat uida kerran viikossa ohjatusti . Ryhmässä kehitytään uimarina, opitaan lisää uintitekniikkaa ja tehdään leikin kautta muita uintia tukevia harjoituksia. Taitovaatimus n. 100m uimataito. Ryhmään voi liittyä mukaan koko kevään. Ilmoittaudu mukaan oheisen linkin kautta (linkki vie MyClubiin). 

Voit tulla kerran kokeilemaan myös maksutta :) Ryhmän ohjaaja Maiju Kuurto. Hinta 120 € (jos liityt ryhmään kevään aikana, sovitaan hinta tämän mukaan). Lisätietoja: info@octopuslohja.fi. 

Lasten 8-KERRAN TEKNIIKKAKURSSIT (25/50/100m):

Lasten kevään seuraavat tekniikkakurssit alkavat la 6.4.-25.5.2024 klo 18.00-19.00. Alla ryhmien tarkemmat kuvaukset.

Tiedossa olevat poikkeukset:

la 20.4. --> su 21.4. klo 9-10 (kokoontuminen klo 8.45)

la 27.4. --> su 28.4. klo 9.10 (kokoontuminen klo 8.45) 

Ilmoittaudu Tekniikka25

Ilmoittaudu Tekniikka50

Ilmoittaudu Tekniikka100

Tekniikka25
Ensimmäisellä tekniikkakurssilla harjoitellaan vedessä liikkumisen taitoja monipuolisesti. Pääpaino on vapaa- ja selkäuinnin tekniikoiden harjoittelussa. Kurssilla harjoitellaan myös liukumista, kellumista ja pääedellähyppyjen alkeita. Vähimmäisvaatimuksena kurssille osallistumiseen on 25 metrin uimataito.

Tekniikka50
Kurssilla harjoitellaan vapaa-, selkä- ja rintauinnin tekniikoita. Lisäksi harjoittelemme pääedellähyppyjä sekä kuperkeikkakäännöksiä. Vähimmäisvaatimuksena kurssille osallistumiseen on 50 metrin uimataito.

Tekniikka100
Kurssilla jatketaan uintitekniikoiden harjoittelua ja käydään läpi kaikki uintilajit: vapaa-, rinta-, selkä- ja perhosuinti. Tavoitteena on myös harjoitella lajinomaisia startteja ja käännöksiä. Vähimmäisvaatimuksena kurssille osallistumiseen on 100 metrin uimataito.

Kurssimaksu sisältää pääsyn uimahalliin sekä tapaturmavakuutuksen. Kurssin loputtua ohjaaja antaa uimarille suosituksen seuraavasta uintiryhmästä tai tekniikkakurssista. Lasten tekniikkakurssin ohjaajina Maiju Kuurto, Nikolas Ruotsalo, Kiti Nurmi.

LASTEN KESÄLEIRIT 2024  

Lasten suositut kesäleirit jälleen ensi kesänä! Kesäkuussa järjestämme kaksi leiriä. Ilmoittaudu nyt mukaan (linkki avautuu MyClubiin): Leiri 1 (ma-pe 3-7.6)  ja leiri 2 (ma-pe 10-14.6).

Octopus Lohjan uinnin päiväleiri on tarkoitettu kaikille uinnista kiinnostuneille alakouluikäisille! Leiri toteutetaan arkipäivisin klo 9.00–14.00 Lohjan Neidonkeitaalla. Lapsen voi tuoda klo 8.30 alkaen ja hakea klo 14.30 mennessä.

Leirillä uidaan, leikitään vedessä, tutustutaan kilpauintiin lajina sekä liikutaan ulkona. Päivittäinen uintiaika on noin 2 tuntia. Vähimmäisuimataito on 25 m. Leirillä pidetään evästauko – omat eväät mukaan!

AIKUISTEN TEKNIIKKAKURSSIT:

Avovesiuintikurssi

ma 16.6. ja ke 18.6. klo 17.30-19.30

Oletko innokas mökkiuimari? Aiotko ehkä osallistua triathloniin kesällä? Haluatko muuten vaan nauttia luonnonvesistä?

Octopus Lohja järjestää kesällä 2024 avovesiuintikurssin, jolla pääset tutustumaan lajiin ja oppimaan avoveteen sopivia uintitekniikoita.

Kurssi järjestetään Nälköönlammella, Muijalassa.

Ilmoittautuminen


UPPOPALLO

Uppopalloryhmä harjoittelee Lohjan Neidonkeitaan toiminta-altaassa sunnuntaisin klo 18.15-19.30. Lisätiedot:info@octopuslohja.fi