Ajankohtaista

Klikkaa jutun otsikkoa lukeaksesi enemmän

Aika uusia Uimaliiton lisenssi kaudelle 2021-2022

Edellisen kauden lisenssi päättyy tiistaina 31.8. Seuraavasta päivästä alkanen seuramme kilpauimareilla tulee olla lunastettuna kauden 2021-2022 lisenssi. Linkki lisenssin hankkimiseksi löytyy Valmennus-sivuilta. Lisenssin hankkimisen yhteydessä voi ostaa myös vakuutuksen. Muistutamme, että kaikilla seuramme uimareilla tulee olla voimassa oleva vakuutus!

Octopus Lohja hakee uintivalmentajaa/-ohjaajaa

Uintiseura Octopus Lohja ry etsii
Osa-aikaista
UINNIN VALMENTAJAA/LIIKUNNANOHJAAJA

Octopus Lohja ry on perustettu vuonna 2009. Seurassamme on yhteensä noin 100 uimaria lapsista ja nuorista aikuisiin. Toimintamme perustana on laadukkaan harraste- ja kilpauinnin tarjoaminen Lohjan alueella.

Toiminnan kehittämiseksi ja kasvattamiseksi etsimme nyt motivoitunutta ja vastuuntuntoista valmentajaa tai ohjaajaa erityisesti lasten ja nuorten ryhmien ohjaamiseen. Uintivalmentaja/-ohjaajan lisäksi etsimme myös liikunnanohjaajaa, jonka vastuulla on ryhmien oheistreenien ohjaaminen. Uintivalmentaja/-ohjaaja ja oheistreenien ohjaaja voi olla myös sama henkilö, osaamisesta ja taustasta riippuen.

Syyskausi alkaa viikolla 33

Syyskaudella 2021 treenaamme 16.8.-22.12. Viikolla 42 vietämme syyslomaa. Ryhmät ja aikataulut tiedotetaan valmentajien ja MyClubin kautta. 

Intoa ja iloa syksyn treeneihin :)

Kauden Startti -vanhempainilta ma 30.8.

Vanhemmille ja uimareille suunnattu Kauden Startti järjestetään ma 30.8.2021 klo 19.00. Tapaaminen pidetään online-tilaisuutena. Linkki tilaisuuteen lisätään pian MyClubiin ja seuran sisäisille Facebook-sivuille. Tervetuloa linjoille!