Kurssit

LASTEN KESÄLEIRIT 2022  

Octopus Lohjan liikunnalliset kesäleirit on tarkoitettu kaikille uinnista ja monipuolisesta liikunnasta kiinnostuneille alakouluikäisille!  Leirillä uidaan, leikitään vedessä, tutustutaan uintiin lajina sekä liikutaan ulkona. Leirejä järjestetään kesäkuussa ja elokuussa. Omat eväät mukaan. Vähimmäisuimataito on 25 m.   Leirit toteutetaan arkipäivisin klo 9.00–14.00. Lapsen voi tuoda klo 8.30 alkaen ja hakea klo 14.30 mennessä. 

LEIRIPÄIVÄT JA HINNAT:

Ilmoittaudu mukaan sopivan viikko-tai päiväleirin kohdalla olevasta linkistä (vie suoraan MyClubiin). Leiri-ilmoittautuminen on sitova, ja leirimaksu tulee olla maksettuna ennen leirin alkua. 

Elokuussa järjestämme vielä yhden kahden päivän leirin:

Kahden päivän leiri ma -ti 8-9.8  Ilmoittaudu leirille tästä. 45 @

Leirille voi osallistua vain terveenä. Mikäli leiriläinen sairastuu, ensimmäinen sairauspäivä on omavastuupäivä. Sen jälkeisistä sairaspäivistä voidaan lääkärintodistusta vastaan palauttaa puolet leirimaksusta. 

Pidätämme oikeuden peruuttaa leiri, mikäli esimerkiksi koronatilanne niin vaatii.  


TEKNIIKKAKURSSIT

Octopus järjestää lapsille ja nuorille kolmen tasoisia tekniikkakursseja. Lisäksi aikuisille on oma kurssinsa. Kaikkien tekniikkakurssien kesto on kahdeksan (8) kertaa, ja ne pidetään Neidonkeitaassa Lohjalla. Kurssimaksu sisältää pääsyn uimahalliin, mutta ei vakuutusta. Kurssin loputtua ohjaajat antavat uimareille ryhmäsuositukset mahdollista jatkoa varten.

  • Syksyn tekniikkakurssit alkavat jälleen syyskuussa! Tulossa lasten tekniikkakurssit 25/50/100m ja aikuisten tekniikkakurssit. Ilmoittautuminen avautuu elokuussa -tiedotamme pian lisää! Lisätietoja: info@octopuslohja.fi

TEKNIIKKAKURSSIEN KUVAUKSET

Tekniikka25

Ensimmäisellä tekniikkakurssilla harjoitellaan vedessä liikkumisen taitoja monipuolisesti. Pääpaino tekniikkaharjoittelussa on vapaa- ja selkäuinnin tekniikoiden harjoittelussa sekä liukumisessa. Kurssilla harjoitellaan myös reunalta veteen pudottautumista. Vähimmäisvaatimuksena kurssille osallistumiseen on 25 metrin uimataito.

Tekniikka50

Kurssilla harjoitellaan vapaa-, selkä- ja rintauinnin tekniikoita. Lisäksi aloitetaan kilpauintiin liittyvien pääedellähyppyjen sekä kuperkeikkakäännösten harjoittelu. Vähimmäisvaatimuksena kurssille osallistumiseen on 50 metrin uimataito.

Tekniikka100

Kurssilla jatketaan uintitekniikoiden harjoittelua ja käydään läpi kaikki uintilajit (pu, su, ru ja vu). Tavoitteena on myös harjoitella lajinomaisia startteja ja käännöksiä. Vähimmäisvaatimuksena kurssille osallistumiseen on 100 metrin uimataito.

Aikuisten tekniikkakurssit

Aikuisten kurssilla harjoitellaan perusuintitekniikoita (su, ru ja vu), käännöksiä sekä muita kilpa- ja kuntouintiin liittyviä taitoja kurssilaisten toiveita kuunnellen. Vähimmäisvaatimuksena kurssille tulemiseen on 25 metrin yhtäjaksoinen uimataito. 


UPPOPALLO

Etsimmme uppopalloon valmentajaa, jotta pääsisimme aloittamaan uppopallotoiminnan jälleen sunnuntai-iltaisin. Mikäli olet kiinnostunut uppopallon ohjaamisesta, ota yhteyttä info(at)ocotopuslohja.fi tai valmennus(at)octopuslohja.fi