Kurssit

TEKNIIKKAKURSSIT ja UPPOPALLO

Syksyn ensimmäiset lasten ja nuorten tekniikkakurssit alkavat la 4.9. (täynnä)

Aikuisten tekniikkakurssi alkaa pe 3.9! (täynnä)

Octopus järjestää lapsille ja nuorille kolmen tasoisia tekniikkakursseja. Lisäksi aikuisille on oma kurssinsa. Syksyn 2021 ensimmäiset kurssit kestävät 7 kertaa, ja ne pidetään Neidonkeitaassa Lohjalla. Kurssin loputtua ohjaajat antavat uimareille ryhmäsuositukset mahdollista jatkoa varten. 

Lasten ja nuorten tekniikkakurssit pidetään lauantaisin 4.9.-16.10. kello 18.15-19.00 (poikkeuksena 25.9., jolloin kurssi pidetään kello 9.15-10.00), hinta 70€. Ilmoittautuminen oheisten linkkien kautta:

Tekniikka 25

Tekniikka 50

Tekniikka 100

Aikuisten tekniikkakurssit pidetään perjantaisin 3.9.-15.10. kello 18.15-19.15, hinta 80€

Aikuisten tekniikka

TEKNIIKKAKURSSIEN KUVAUKSET

Tekniikka25

Ensimmäisellä tekniikkakurssilla harjoitellaan vedessä liikkumisen taitoja monipuolisesti. Pääpaino tekniikkaharjoittelussa on vapaa- ja selkäuinnin tekniikoiden harjoittelussa sekä liukumisessa. Kurssilla harjoitellaan myös reunalta veteen pudottautumista. Vähimmäisvaatimuksena kurssille osallistumiseen on 25 metrin uimataito.

Tekniikka50

Kurssilla harjoitellaan vapaa-, selkä- ja rintauinnin tekniikoita. Lisäksi aloitetaan kilpauintiin liittyvien pääedellähyppyjen sekä kuperkeikkakäännösten harjoittelu. Vähimmäisvaatimuksena kurssille osallistumiseen on 50 metrin uimataito.

Tekniikka100

Kurssilla jatketaan uintitekniikoiden harjoittelua ja käydään läpi kaikki uintilajit (pu, su, ru ja vu). Tavoitteena on myös harjoitella lajinomaisia startteja ja käännöksiä. Vähimmäisvaatimuksena kurssille osallistumiseen on 100 metrin uimataito.

Aikuisten tekniikkakurssit

Aikuisten kurssilla harjoitellaan perusuintitekniikoita (su, ru ja vu), käännöksiä sekä muita kilpa- ja kuntouintiin liittyviä taitoja kurssilaisten toiveita kuunnellen. Vähimmäisvaatimuksena kurssille tulemiseen on 25 metrin yhtäjaksoinen uimataito. 


UPPOPALLO

- syksyn uppopalloryhmä aloittaa su 5.9 klo 18!

Octopus Lohja tarjoaa mahdollisuuden harjoitella ja pelata uppopalloa uinnin oheisharjoitteluna tai omana lajinaan. 

Uppopallo on veden alla pelattava kolmiulotteinen pallopeli jossa tavoitteena on saada uppoava pallo vastustajan pohjassa olevaan koriin. Peliä pelataan 3-5 hengen joukkueissa ja varusteina ovat räpylät, sukellusmaski sekä korvasuojuksin varustetut uimalakit.

Uppopalloon osallistuvilla on oltava joko Uimaliiton tai Sukeltajaliiton lisenssi.

Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet: info@octopuslohja.fi