Näin pääset mukaan Octopuksen toimintaan

Huomioithan, että aina ilmoittaessasi lasta uimakouluihin tai ryhmiin, ilmoitat seuraavat tiedot:

  • lapsen etu- ja sukunimi
  • syntymäaika
  • vanhemman yhteystiedot (puhelin ja sähköposti)

Alle 15-vuotias lapsi, joka ei ole ennen harrastanut uintia

Suosittelemme aloittamaan harrastuksen käymällä ensin tekniikkakurssin. Octopus järjestää syksyisin ja keväisin kahdeksan kerran tekniikkauimakouluja, joista saa hyvän pohjan uintiharrastukselle. Tiedot tulevista tekniikkauimakouluista löytyvät seuran nettisivuilta ja ilmoittautuminen tapahtuu MyClubin kautta. Tiedustelut osoitteesta uimakoulut@octopuslohja.fi .

Lapsi, joka on käynyt tekniikkakurssin tai harrastanut uintia aikaisemmin

Ota yhteyttä seuran valmentajaan. Järjestämme mahdollisuuden kokeilla uintia lapsen ikään ja tasoon sopivassa ryhmässä. Tämän jälkeen voimme päättää sopivan uintiryhmän. Huom. Ryhmät voivat olla täynnä, joten paikkaa ei heti välttämättä löydy.

Yli 15vuotias lapsi, joka ei ole ennen harrastanut uintia tai on kiinnostunut kuntouinnista

Kuntoryhmässä voi päästä mukaan uintiharrastukseen myöhemminkin tai jatkaa uintia kuntoilumielessä kilpauintiuran jälkeen.

Uinnista kiinnostunut aikuinen

Octopus järjestää neljä kertaa vuodessa aikuisten kahdeksan kerran tekniikkakursseja. Tiedot löytyvät nettisivuilta.

Octopuksessa toimii aikuisten kuntoryhmä, jolla on kahdet harjoitukset viikossa. Kuntoryhmässä uidaan pääosin itsenäisesti, mutta valmentaja käy ohjaamassa tekniikkaa pari kertaa kuukaudessa ja tekee muihin harjoituksiin ohjelmat. Ryhmän tiedusteluihin vastaa Eeva Järvenpää (eeva1jarvenpaa@gmail.com).

Mikäli perustekniikat ovat hallussa sekä kiinnostusta harjoitella pari kertaa viikossa, sopiva ryhmä voisi olla Excelsiors.

Kokeneemmille uimareille ja kilpailuista kiinnostuneille sopii masters-ryhmä. Masters-uintiin liittyviin kysymyksiin vastaa Eeva Järvenpää (eeva1jarvenpaa@gmail.com).

Talkootyöstä kiinnostuneet

Talkootyöllä ja sponsoreita hankkimalla kerätään varoja, jotta harjoitus- ja leirimaksut eivät kohoaisi kohtuuttomiksi sekä taataan seuran toiminnan jatkuminen tulevaisuudessakin. Seurassa toimii vanhempaintoimikunta sekä varainhankintatoimikunta, joiden toimintaan kaikki ovat tervetulleita mukaan.

Talkootöistä ja sponsoreiden hankkimisesta saa lisätietoa seuran hallituksen jäseniltä.