Näin pääset mukaan Octopuksen toimintaan

Huomioithan, että aina ilmoittaessasi lasta uimakouluihin tai ryhmiin, ilmoitat seuraavat tiedot:

  • lapsen etu- ja sukunimi
  • syntymäaika
  • vanhemman yhteystiedot (puhelin ja sähköposti)

Alle 7-vuotias lapsi

Octopus järjestää uimakouluja syksyisin ja keväisin. Uimakouluista ilmoitetaan seuran nettisivulla sekä Uimakoulut-kohdan alla. Ilmoittautumiset ja tiedustelut osoitteeseen uimakoulut@octopuslohja.fi .

Alle 12-vuotias lapsi, joka ei ole ennen harrastanut uintia

Suosittelemme aloittamaan harrastuksen käymällä ensin tekniikkakurssin. Octopus järjestää syksyisin ja keväisin kahdeksan kerran tekniikkauimakouluja, joista saa hyvän pohjan uintiharrastukselle. Tiedot tulevista tekniikkauimakouluista löytyvät seuran nettisivuilta. Ilmoittautumiset ja tiedustelut osoitteeseen uimakoulut@octopuslohja.fi .

Lapsi, joka on käynyt tekniikkakurssin tai harrastanut uintia aikaisemmin

Ota yhteyttä seuran valmentajaan (eeva1jarvenpaa@gmail.com tai ulla.makinen2@gmail.com). Järjestämme mahdollisuuden kokeilla uintia lapsen ikään ja tasoon sopivassa ryhmässä. Tämän jälkeen voimme päättää sopivan uintiryhmän. Huom. Ryhmät voivat olla täynnä, joten paikkaa ei heti välttämättä löydy.

Yli 12-vuotias lapsi, joka ei ole ennen harrastanut uintia tai on kiinnostunut kuntouinnista

Ota yhteyttä kuntoryhmän valmentajaan Eetu Närheen
(eetu.narhi@outlook.com tai 050 494 1148). Kuntoryhmässä voi päästä mukaan uintiharrastukseen myöhemminkin tai jatkaa uintia kuntoilumielessä kilpauintiuran jälkeen.

Uinnista kiinnostunut aikuinen

Octopus järjestää neljä kertaa vuodessa aikuisten kahdeksan kerran tekniikkakursseja. Tiedot löytyvät nettisivuilta.

Octopuksessa toimii aikuisten kuntoryhmä, jolla on kahdet harjoitukset viikossa. Kuntoryhmässä uidaan pääosin itsenäisesti, mutta valmentaja käy ohjaamassa tekniikkaa pari kertaa kuukaudessa ja tekee muihin harjoituksiin ohjelmat. Ryhmän tiedusteluihin vastaa Eeva Järvenpää (eeva1jarvenpaa@gmail.com).

Mikäli perustekniikat ovat hallussa sekä kiinnostusta harjoitella pari kertaa viikossa, ota yhteyttä Excelsiors-ryhmän valmentajaan (eetu.narhi@outlook.com tai 050 494 1148).

Kokeneemmille uimareille ja kilpailuista kiinnostuneille sopii masters-ryhmä. Masters-uintiin liittyviin kysymyksiin vastaa Eeva Järvenpää (eeva1jarvenpaa@gmail.com).

Octopuksessa toimii myös triathlon-ryhmä. Sen yhteyshenkilö on Kari Mäntyharju (044-792 2635).

Talkootyöstä kiinnostuneet

Talkootyöllä ja sponsoreita hankkimalla kerätään varoja, jotta harjoitus- ja leirimaksut eivät kohoaisi kohtuuttomiksi sekä taataan seuran toiminnan jatkuminen tulevaisuudessakin. Seurassa toimii vanhempaintoimikunta sekä varainhankintatoimikunta, joiden toimintaan kaikki ovat tervetulleita mukaan.

Talkootöistä ja sponsoreiden hankkimisesta saa lisätietoa Marika Karhumaalta (marika.korva@gmail.com)