Tekniikkakurssit kevät 2021


Seuraavat kurssit järjestetään torstaisiin 25.03.-13.05.2021

Octopus järjestää lapsille ja nuorille kolmen tasoisia tekniikkakursseja. Lisäksi aikuisille on oma kurssinsa. Kaikki kurssit kestävät kahdeksan kertaa ja ne pidetään sunnuntaisin Neidonkeitaassa Lohjalla. Lasten kurssien hinta on 80€.

Lasten kurssit klo 17.15 -18.15 (uintia 45 min)

Ilmoittautuminen tapahtuu ao. linkkien kautta:


Kurssin loputtua ohjaajat antavat uimareille ryhmäsuositukset mahdollista jatkoa varten. Seuraavien kurssien alkamisesta tiedotetaan Octopuksen nettisivuilla.

Lisätietoja: uimakoulut@octopuslohja.fi tai Jasmin Kumpulainen, 050 555 8092

Ryhmien kuvaukset:

Tekniikka25

Ensimmäisellä tekniikkakurssilla harjoitellaan vedessä liikkumisen taitoja monipuolisesti. Pääpaino tekniikkaharjoittelussa on vapaa- ja selkäuinnin tekniikoiden harjoittelussa sekä liukumisessa. Kurssilla harjoitellaan myös reunalta veteen pudottautumista. Vähimmäisvaatimuksena kurssille osallistumiseen on 25 metrin uimataito.

Tekniikka50

Kurssilla harjoitellaan vapaa-, selkä- ja rintauinnin tekniikoita. Lisäksi aloitetaan kilpauintiin liittyvien pääedellähyppyjen sekä kuperkeikkakäännösten harjoittelu. Vähimmäisvaatimuksena kurssille osallistumiseen on 50 metrin uimataito.

Tekniikka100

Kurssilla jatketaan uintitekniikoiden harjoittelua ja käydään läpi kaikki uintilajit (pu, su, ru ja vu). Tavoitteena on myös harjoitella lajinomaisia startteja ja käännöksiä. Vähimmäisvaatimuksena kurssille osallistumiseen on 100 metrin uimataito.

Aikuisten tekniikkakurssit

Octopus järjestää tekniikkakursseja myös aikuisille. Kurssilla harjoitellaan perusuintitekniikoita (su, ru ja vu), käännöksiä sekä muita kilpa- ja kuntouintiin liittyviä taitoja kurssilaisten toiveita kuunnellen. Vähimmäisvaatimuksena kurssille tulemiseen on 25 metrin yhtäjaksoinen uimataito.

Aikuisten kurssit kestävät myös kahdeksan kertaa ja niitä on kaksi syksyllä ja kaksi keväällä.