Kevään 2018 uimakoulut:

Kaikki uimakoulut pidetään sunnuntaisin:

Alkeisuimakoulu klo: 8:00 – 8:30

- Alkeisuimakoulussa tutustutaan uintiin leikkien avulla. Alkeisuimakoululaiset uivat matalassa opetusaltaassa, jossa harjoitellaan sukeltamaan ja uimaan mm. myyräuintia.


Jatkouimakoulu
klo: 8:40 – 9:10

- Jatkouimakoulussa tutustutaan vapaa- ja selkäuinnin alkeisiin. Jatkouimakoululaiset uivat matalassa opetusaltaassa, sekä kokeilevat uintia isossa kuntouintialtaassa erilaisten apuvälineiden kanssa.


Alkeistekniikka-ryhmä
klo: 8:15 – 9:00 tai 9:15 – 10:00

- Alkeistekniikka-ryhmässä tutustutaan vapaa- ja selkäuinnin tekniikkaan, sekä harjoitellaan mm. pääedellähyppyä ja kuperkeikan tekemistä vedessä. Alkeistekniikka-ryhmäläiset uivat isossa kuntouintialtaassa, joka edellyttää 25m uintitaitoa.


Tekniikka-ryhmä
klo: 9:15 – 10:00

- Tekniikka-ryhmässä tutustutaan kaikkien uintilajien tekniikkaan, sekä harjoitellaan käännösten ja startteja tekemistä. Tekniikka-ryhmäläiset uivat isossa kuntouintialtaassa ja ryhmään osallistuminen edellyttää 100m uintitaitoa.


Aikuisten tekniikkakurssi
klo: 9:00 – 10:00

- Tekniikkakurssilla aikana käydään läpi kaikkien uintityylien tekniikka ja harjoitellaan ryhmäläisten toiveiden mukaisesti esimerkiksi uintikäännöksiä. Tekniikkakurssi on suunnattu kaikille, jotka haluavat kehittää uintitaitoaan ja -tekniikkaansa. Kurssille voi ilmoittautua kuka vaan, osaamisestaan riippumatta.

Aikuisten tekniikkakurssin osalta tarkemmat tiedustelut osoitteeseen eetu.narhi@outlook.com

· Lasten ja aikuisten uimakoulujen/tekniikkaryhmien hinta on 95€/8 kertaa, jotka järjestetään Virkistysuimala Neidonkeitaassa.

· Ensimmäisellä uintikerralla lapset haetaan aulasta ja jatkossa lapset haetaan ryhmäpukuhuoneista. Mukaan uima-asu, pyyhe ja uimalasit.

Aikuiset tulevat suoraan altaille, käyttäen sinistä/keltaista pukuhuonetta.

· Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita: lapsen etu- ja sukunimi, syntymäaika, osoite ja huoltajan yhteystiedot (puhelinnumero ja toimiva sähköposti). Aikuisten tekniikkakurssille osallistuvat ilmoittautuvat vastaavasti.

· Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä, mikäli lapsella on jokin perussairaus (esim. diabetes tai epilepsia), joka uimaopettajan olisi hyvä tietää.

· Myös uimakouluissa/tekniikkaryhmissä jatkavien tulee ilmoittautua sähköpostitse.

· HUOM! Uimakouluista/tekniikkaryhmistä tulee lasku sähköpostitse kahden kerran jälkeen.

Seuraavien kurssien päivät ovat: 14.1.-4.3.2018

Ilmoittautumiset osoitteeseen: uimakoulut@octopuslohja.fi

Pidä kiirettä, sillä paikkoja on rajoitetusti.